Uw online advertentiebudget
in de juiste handen


“Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.”

online adverteren

Ook vele decennia na de dood van de Amerikaanse handelaar John Wanamaker (1838-1922) blijft dit citaat gelden. Tenminste, voor de traditionele marketing – radio, tv en print. Want sinds de digitale revolutie, en de intrede van SEA (Search Engine Advertising), kunnen online marketeers wél perfect hun Return on Investment becijferen. Net die meetbaarheid maakt online adverteren zo aantrekkelijk, ook voor uw bedrijf (mocht u er nog aan twijfelen).

Met Scriptura als partner speelt u meteen in de hoogste klasse.

Waarom online adverteren?

 1. online adverterenBereik precies wie u wil bereiken (op basis van zoekgedrag, toestel, interesses en demografische gegevens).
 2. Krijg een volledig inzicht in uw ROI.
 3. Grijp onmiddellijk in voor een optimaal resultaat.
 4. Maak eenvoudig beeld- en tekstadvertenties aan.
 5. Bestrijd ‘churn’, dankzij efficiënte remarketingcampagnes.

 

Waarom Scriptura voor uw SEA-campagnes?

Online adverteren is behoorlijk complex. Focust u enkel op AdWords? En wat dan met de sociale media? Is Facebook een geschikt medium voor uw business of toch maar beter LinkedIn? En wat met Twitter?

Heel veel vragen dus, maar kent u ook de antwoorden?

Scriptura beschikt over een eigen, door Google gecertificeerde online advertentiespecialist die we maar wat graag aan u uitlenen (als u hem ons heelhuids terugbezorgt). Hij bepaalt samen met u het budget, werkt een strategie uit waarmee we zo snel mogelijk uw doelstellingen realiseren én hij stuurt bij waar nodig. Bovendien brengt hij maandelijks verslag uit van de gemaakte vorderingen.
SEA-curiosa …
Landingspagina - online adverteren

Landingspagina’s

U hebt een schitterende, op maat gefabriceerde advertentie? Daar hoort een schitterende, op maat gemaakte landingspagina bij. U dropt uw leads niet op uw homepage, maar bezorgt hen een zachte landing met content op maat.

Sociale media

Uw publiek zit op Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram en het liefst op alle vijf tegelijk. Scriptura zorgt voor opvallende advertenties die kriebelen waar het jeukt …


social media online adverteren
SEO-vertalingen

Mobiele advertenties

We zijn altijd en overal bereikbaar dankzij de smartphone en de tablet. Maar zijn uw advertenties wel gemaakt voor het kleine scherm? Scriptura behaalde het certificaat mobiel adverteren van Google en heeft dus voldoende kennis in huis om u te begeleiden.

Van concept tot ad

Scriptura Copywriting

 • 01

  U zoekt een SEA-expert die u begeleidt en resultaat garandeert? Dat u ons aanspreekt, getuigt van gezond verstand. Een goed begin!

 • 02

  Om doeltreffende advertentiecampagnes te lanceren, dient u ons precies te vertellen wat uw doelstellingen zijn. We’re all ears

 • 03

  In de volgende stap bepalen we, samen met u, de te volgen strategie: kanalen, budget, biedstrategie, … De eerste ads worden nu geschreven.

 • 04

  Uw advertentiecampagne is gelanceerd. Maar daarmee eindigt het verhaal niet. Wij monitoren én sturen bij waar nodig.

Contacteer ons


Bent u op zoek naar een expert in online adverteren? Een externe partij aan wie u met vertrouwen uw advertentiebudget – bescheiden of royaal – toevertrouwt? Of wil u gewoon onze SEA-goeroe eens van dichtbij zien? Redenen genoeg om ons te contacteren.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)