Scriptura Copywriting:
specialist in vastgoed


Als vastgoedmakelaar kent u de kracht van woorden – u trekt er dagelijks potentiële kopers mee over de schreef. Scriptura Copywriting kan u helpen zodat uw woorden nog meer tot daden aanzetten. Onze teksten geven uw vastgoed dat extra duwtje in de rug zodat geïnteresseerden meteen een afspraak maken om hun droomwoning te bezichtigen.
En dan is het aan u …

Schrijven over vastgoed

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, vindt u? Dan schort er wat aan uw teksten … Uw website, advertenties of sociale mediaberichten vallen net op dankzij rake bewoordingen en tot de verbeelding sprekende omschrijvingen. Kandidaat-kopers zijn niet op zoek naar zomaar een woning – zij willen hun droomwoning vinden. En daarin wordt Scriptura Copywriting uw partner. Onze tekstschrijvers durven de platgetreden paden verlaten en leveren teksten die uw vastgoed doet stralen. Correct én tot de verbeelding sprekend.

Wat u zelf doet, doet u beter?

U hebt een scherpe pen en weet de zaken klaar en duidelijk te zeggen? Toch laat u het schrijfwerk van uw immobiliënkantoor beter aan een professional over. En wel hierom:

  1. Een sterke tekst schrijven, vraagt tijd. En die hebben de meeste makelaars niet.
  2. U kent de vastgoedsector door en door? Prima voor uw zaak, maar jammer voor uw schrijfkunsten, want die lijden onder uw kennis. Wat u nodig hebt, is een buitenstaander die de sector met een frisse blik benadert.
  3. Staan alle punten en komma’s op de juiste plaats? Is uw tekst grammaticaal loepzuiver? Elk detail is van belang. Een copywriter is een geschoolde taalvirtuoos die de kleinste foutjes oppikt en verbetert.

Een tekstbureau met ervaring in de woon-, bouw- en vastgoedsector

seo-copywriting

Met Scriptura kiest u voor een tekstbureau dat ervaring heeft in de bouw- en vastgoedsector. De renovatiepremie, vaste en variabele rentevoeten of de EPB-waarde: onze tekstschrijvers zijn thuis in uw wereld en hebben vaak aan een half woord genoeg om de ideale tekst te schrijven. Geen onnodig lange briefings nodig dus. Wel een rechttoe-rechtaan aanpak met Scriptura als hofleverancier van teksten die uw doelgroep doet watertanden.

Enkele van onze klanten uit de sector:

U weet genoeg? Contacteer ons


Hebben onze woorden u weten te overtuigen? Neem dan vlug contact op. Onze copywriters staan te popelen om uw vastgoed aan de man te brengen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)